MISSIÓ

La missió de l’Escola Municipal de Música de Cabrils posa de manifest quina és la nostra raó de ser i d’existir, esdevé una declaració d’intencions i defineix la nostra activitat.

L’Escola pretén facilitar a tota la ciutadania espais i propostes actives de formació, pràctica, creació, producció i difusió en l’àmbit de la música, per tal de recollir i donar resposta als interessos i les necessitats expressives dels ciutadans en l’àmbit de la música.

L’Escola Municipal de Música de Cabrils és un centre obert, dinàmic i creatiu, pensat per a servir a les persones i que compta amb un equip professional molt competent, que afegeix valor cultural al municipi a partir de pràctiques educatives diverses, de qualitat i innovadores.

VISIÓ

L’Escola Municipal de Música de Cabrils aspira a esdevenir un centre integrat en la quotidianitat de la vida cultural i artística del municipi, a incorporar un ampli ventall d’usuaris procedents dels diferents sectors socials del municipi i dels voltants i a esdevenir la resposta a les diferents necessitats de formació musical tant dels usuaris que aspiren a professionalitzar-se en un futur, com dels usuaris que volen gaudir d’un primer contacte amb la música, com dels usuaris que s’inicien en la pràctica musical en edats més avançades i com dels usuaris que volen fer música pel fet de gaudir-ne.

VALORS

Els valors són els fonaments que articulen els trets d’identitat de l’Escola Municipal de Música de Cabrils, en defineixen el seu comportament i el de les persones que l’integren.

Els valors més importants són:

  • La proximitat als ciutadans, als col·lectius i als agents culturals de la ciutat
  • La funcionalitat dels aprenentatges
  • El grup com a eina pedagògica i com a espai expressiu
  • L’autonomia pedagògica
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s